Projecten

Fanatische achtertuin in Zwitserland. Mooi groot terras voor de hele familie. Nieuwe schuur opgebouwd. Door de hele tuin is een bewateringssysteem aangelegd.

In stijl van de boerderij hebben wij een echte boerentuin aangelegd. Geen rechte lijnen, maar romantische paden van klinkers en beplanting die bij de omgeving hoort. Het terras is gemaakt van een houten vlonder. Het unieke in deze tuin is het uitzicht vanaf het terras over de aangrenzende weiden.

Op maat gemaakt overkapping. De overkapping is op eigen locatie gebouwd en geschilderd. Overkapping heeft een modern uiterlijk door de strakke afwerking. Bij de overkapping hoort een schuurtje.

Op maat gemaakte overkapping met verlichting en kastruimte. De overkapping is in dezelfde stijl als het huis/schuur gebouwd. De overkapping is voorzien van verlichting met afstandsbediening.

Oosterse achtertuin in omgeving 't Gooi. De vijver is op maat gemaakt voor koikarpers. Het unieke in deze tuin is het bruggetje over de vijver. Het terrasperceel geeft de koikarpers schaduw en geeft een romantisch effect. Het terrasperceel is afgemaakt met een overkapping.  

Klant wenste een achtertuin met weinig onderhoud.  De bestrating is gelegd met drie verschillende soorten klinkers. Dit geeft een speels effect. De tuin oogt groter doordat de bestrating in een rond verband is gelegd.

Een mooie brede pergola scheidt de voortuin met de achtertuin. De achtertuin is afgesloten met een schutting. Aan de rand van de achtertuin zijn leibomen beplant die schaduw verzorgen op warme zomerdagen. De achtertuin is afgemaakt met nieuwe bestrating en beplanting.

In Naarden is deze unieke trap gebouwd met als afwerking gras. Bovenaan de trap is een groot terras gemaakt waarvan de hele tuin te zien is.

In stijl van de "jaren 30" is er een overkapping gebouwd welke bevestigd is aan het huis. Onder de overkapping is een terras met buitenkeuken gemaakt. De overkapping is voorzien van terrasverwarming om 's avonds langer buiten te zitten. De tuin is opgeleverd met strakke bestrating. De beplanting past bij het jaren 30 thema. Achterin de tuin is een trampoline Continue Reading

Voor een uniek project zijn wij speciaal afgereisd naar Frankrijk voor de inrichting van een echte Alpentuin. Alle benodigde spullen waren met vrachtwagens bezorgt uit Nederland. De tuin is in harmonie met de het landschap aangelegd. De grasvelden doen denken aan de alpenweiden. Een mooi groot terras maakt het mogelijk om te genieten van de warme zomerdagen. De zijkant van Continue Reading

Een prachtige villatuin in oosterse sferen tegen de bosrand van Bussum. Centraal in deze villatuin is de vijver. Over de rand van de vijver is een terrasperceel opgebouwd. De villatuin is beschut door de natuurlijke bosrand, rondom de tuin. De volledige tuin is voorzien van een beregeningssysteem.

Complete renovatie van een voortuin en achtertuin in Kortenhoef. Verhoogde borders zijn gelegd in de lijnen van het huis. Aan de achterkant van de tuin is een pergola gebouwd. Er is een kooiconstructie aangelegd voor druiven. De 0prit is met grijsgrind afgewerkt.

Centraal in deze tuin is de olijfboom; speciaal uit Spanje laten overkomen. Leibomen vormen een mooie symmetrisch aanzicht naar de olijfboom.  Moderne tegels en beplanten maken deze tuin helemaal van nu. Achterin de tuin is een terras opgetrokken met een houten veranda. Aan de achterkant van de tuin zijn leibomen neergezet voor extra privacy.

Voor een moderne Gooische villa mochten wij een echte Gooische villatuin ontwerpen en aanleggen. In de voortuin is er een oprit aangelegd, die in symmetrie is aangelegd met de voorkant van de villa. Lage borders en gras maken de tuin overzichtelijk bij aankomst. Het terras is gelegd met grote grijze tegels.

Landelijke tuin aan de grens van de polder. In het midden van de tuin is een mooi grasveld aangelegd voor de kinderen om te spelen. Aan de rand van het grasveld is een border aangelegd met wilde bloemen. De border is tevens de tuinafscheiding. In de hoek van de tuin is een op maat gemaakt houten bank geplaatst. De houten Continue Reading

Carport voor het stallen van twee auto's. Speciaal op maat gemaakt. De carport is in dezelfde stijl gebouwd als het huis. Er is rekening gehouden met de rest van de tuin en aangrenzende schutting.

Grenzend aan een golfterrein in Naarden hebben wij een balkontuin mogen aanleggen in luxe stijl. De grote witte potten geven het balkon een mooi contrast tegen de grijze tegels. De vierkante bakken zijn verrijdbaar gemaakt door middel van opmaat gemaakte RVS onderstel met een luxe uitstraling.

Voor een voortuin in Hilversum hebben wij de buxushagen in model gesnoeid. Na het snoeiwerk waren de strakke symmetrische lijnen weer zichtbaar.

Modern en onderhoudsvrij zijn de sleutelwoorden in deze tuinrenovatie. De voortuin en achtertuin zijn in hetzelfde thema aangelegd. De grote grijze keramisch tegels in combinatie met een kunststof composiet vlonder maken de tuin helemaal van nu. De voortuin is voorzien van groene grassen. De voortuin is omsloten door een opmaat gemaakt sierhekwerk.

Voor een uniek project zijn wij afgereisd naar Frankrijk. Voor deze tuin hebben wij een hoogteplan opgesteld. Hierdoor konden wij de tuin vlakker maken naar Nederlandse normen. Aan de voorkant van de villa is een oprit bestraat. De tuin rondom de villa is met gras en borders afgewerkt.  

Loungetuin centraal gelegen in Amsterdam. De tuin is ontworpen in samenspraak met de klant. Het centrale thema was Oosterse stijl. De eye catcher in de tuin in de het prachtige waterornament. In de tuin bevind zich een op maat gemaakt loungebank. 's avonds is de tuin verlicht met LED verlichting.

Op maat gemaakte veranda in Hilversum. Uniek aan de veranda is de geïntegreerde vijver. De veranda is voorzien van led verlichten en terrasverwarming. Dit maakt de veranda een ideale plek voor alle jaargetijden.

Klassieke Gooische villatuin met rijke borders. De borders zijn gevuld met een "groenblijfplan". Zodat er ieder seizoen mooie bloemen en bessen te zien zijn. Week onderhoud met bemestingsplan.

Realisatie bestrating, grind oprit, schutting en terras wat bestaat uit houten vlonders. Er is gewerkt met Keramische tegels van 92x92 cm. Beplanting volgt in een later stadium.

Sponsoractie voor voetbal club SV 's-Graveland. Tribune aan het hoofdveld. De tribune bestaat uit een houten constructie. Door de verhoging hebben de toeschouwers goed overzicht over het hoofdveld.

Nieuwbouw watervilla voorzien van beplanting. Beregeningsinstallatie met water uit de Loosdrechtse Plassen. Wekelijks onderhoud.

In de omgeving van Amsterdam. Schuur op maat gemaakt op locatie in verband met toegang tuin. Schuur is geïsoleerd waardoor het te gebruiken is als gatenverblijf of kantoor. Nieuwe waterhuishouding in de tuin aangelegd inclusief pomp voor overtollig hemelwater.

Nieuw Flexstone terras in stijl van het landhuis in regio Hilversum. Terras is 140 m2 in oppervlakte. Drainage worteldoek verlijmd en afgevoegd.

Tuin in Almere geheel gerenoveerd. Tuin bestaat uit een voor- en achtertuin. Keramische tegels gebruikt. Vanwege ligging zon, twee terrassen aangelegd. Verlichtingsplan opgesteld.

Achtertuin compleet gerenoveerd. Nieuwe bestrating en beplanting. Niveauverschil aangebracht. Op maat gemaakte overkapping.

Tuin in Hilversum voorzien van nieuwe schutting, hoge borders en terras. De hoge borders zijn toegankelijk zonder belasting rug. Tegels zijn gelegd in een wildverband. Voorzieningen getroffen om overtollig hemelwater af te voeren.