overview

Short description: Carport voor het stallen van twee auto's. Speciaal op maat gemaakt. De carport is in dezelfde stijl gebouwd als het huis. Er is rekening gehouden met de rest van de tuin en aangrenzende schutting.

Short description: Landelijke tuin aan de grens van de polder. In het midden van de tuin is een mooi grasveld aangelegd voor de kinderen om te spelen. Aan de rand van het grasveld is een border aangelegd met wilde bloemen. De border is tevens de tuinafscheiding. In de hoek van de tuin is een op maat gemaakt houten bank geplaatst. De houten Continue Reading

Short description: Een mooie brede pergola scheidt de voortuin met de achtertuin. De achtertuin is afgesloten met een schutting. Aan de rand van de achtertuin zijn leibomen beplant die schaduw verzorgen op warme zomerdagen. De achtertuin is afgemaakt met nieuwe bestrating en beplanting.

Short description: Op maat gemaakte overkapping met verlichting en kastruimte. De overkapping is in dezelfde stijl als het huis/schuur gebouwd. De overkapping is voorzien van verlichting met afstandsbediening.