overview

Short description: Een prachtige villatuin in oosterse sferen tegen de bosrand van Bussum. Centraal in deze villatuin is de vijver. Over de rand van de vijver is een terrasperceel opgebouwd. De villatuin is beschut door de natuurlijke bosrand, rondom de tuin. De volledige tuin is voorzien van een beregeningssysteem.

Short description: Centraal in deze tuin is de olijfboom; speciaal uit Spanje laten overkomen. Leibomen vormen een mooie symmetrisch aanzicht naar de olijfboom.  Moderne tegels en beplanten maken deze tuin helemaal van nu. Achterin de tuin is een terras opgetrokken met een houten veranda. Aan de achterkant van de tuin zijn leibomen neergezet voor extra privacy.

Short description: Nieuwbouw watervilla voorzien van beplanting. Beregeningsinstallatie met water uit de Loosdrechtse Plassen. Wekelijks onderhoud.

Short description: Klassieke Gooische villatuin met rijke borders. De borders zijn gevuld met een "groenblijfplan". Zodat er ieder seizoen mooie bloemen en bessen te zien zijn. Week onderhoud met bemestingsplan.