overview

Short description: Loungetuin centraal gelegen in Amsterdam. De tuin is ontworpen in samenspraak met de klant. Het centrale thema was Oosterse stijl. De eye catcher in de tuin in de het prachtige waterornament. In de tuin bevind zich een op maat gemaakt loungebank. 's avonds is de tuin verlicht met LED verlichting.

Short description: Voor een voortuin in Hilversum hebben wij de buxushagen in model gesnoeid. Na het snoeiwerk waren de strakke symmetrische lijnen weer zichtbaar.

Short description: Een mooie brede pergola scheidt de voortuin met de achtertuin. De achtertuin is afgesloten met een schutting. Aan de rand van de achtertuin zijn leibomen beplant die schaduw verzorgen op warme zomerdagen. De achtertuin is afgemaakt met nieuwe bestrating en beplanting.

Short description: Voor een uniek project zijn wij speciaal afgereisd naar Frankrijk voor de inrichting van een echte Alpentuin. Alle benodigde spullen waren met vrachtwagens bezorgt uit Nederland. De tuin is in harmonie met de het landschap aangelegd. De grasvelden doen denken aan de alpenweiden. Een mooi groot terras maakt het mogelijk om te genieten van de warme zomerdagen. De zijkant van Continue Reading