overview

Short description: Een prachtige villatuin in oosterse sferen tegen de bosrand van Bussum. Centraal in deze villatuin is de vijver. Over de rand van de vijver is een terrasperceel opgebouwd. De villatuin is beschut door de natuurlijke bosrand, rondom de tuin. De volledige tuin is voorzien van een beregeningssysteem.

Short description: Landelijke tuin aan de grens van de polder. In het midden van de tuin is een mooi grasveld aangelegd voor de kinderen om te spelen. Aan de rand van het grasveld is een border aangelegd met wilde bloemen. De border is tevens de tuinafscheiding. In de hoek van de tuin is een op maat gemaakt houten bank geplaatst. De houten Continue Reading

Short description: Tuin in Hilversum voorzien van nieuwe schutting, hoge borders en terras. De hoge borders zijn toegankelijk zonder belasting rug. Tegels zijn gelegd in een wildverband. Voorzieningen getroffen om overtollig hemelwater af te voeren.

Short description: Een mooie brede pergola scheidt de voortuin met de achtertuin. De achtertuin is afgesloten met een schutting. Aan de rand van de achtertuin zijn leibomen beplant die schaduw verzorgen op warme zomerdagen. De achtertuin is afgemaakt met nieuwe bestrating en beplanting.