overview

Short description: Oosterse achtertuin in omgeving 't Gooi. De vijver is op maat gemaakt voor koikarpers. Het unieke in deze tuin is het bruggetje over de vijver. Het terrasperceel geeft de koikarpers schaduw en geeft een romantisch effect. Het terrasperceel is afgemaakt met een overkapping.  

Short description: Fanatische achtertuin in Zwitserland. Mooi groot terras voor de hele familie. Nieuwe schuur opgebouwd. Door de hele tuin is een bewateringssysteem aangelegd.

Short description: In de omgeving van Amsterdam. Schuur op maat gemaakt op locatie in verband met toegang tuin. Schuur is geïsoleerd waardoor het te gebruiken is als gatenverblijf of kantoor. Nieuwe waterhuishouding in de tuin aangelegd inclusief pomp voor overtollig hemelwater.

Short description: Centraal in deze tuin is de olijfboom; speciaal uit Spanje laten overkomen. Leibomen vormen een mooie symmetrisch aanzicht naar de olijfboom.  Moderne tegels en beplanten maken deze tuin helemaal van nu. Achterin de tuin is een terras opgetrokken met een houten veranda. Aan de achterkant van de tuin zijn leibomen neergezet voor extra privacy.