overview

Short description: In stijl van de "jaren 30" is er een overkapping gebouwd welke bevestigd is aan het huis. Onder de overkapping is een terras met buitenkeuken gemaakt. De overkapping is voorzien van terrasverwarming om 's avonds langer buiten te zitten. De tuin is opgeleverd met strakke bestrating. De beplanting past bij het jaren 30 thema. Achterin de tuin is een trampoline Continue Reading

Short description: Fanatische achtertuin in Zwitserland. Mooi groot terras voor de hele familie. Nieuwe schuur opgebouwd. Door de hele tuin is een bewateringssysteem aangelegd.

Short description: Carport voor het stallen van twee auto's. Speciaal op maat gemaakt. De carport is in dezelfde stijl gebouwd als het huis. Er is rekening gehouden met de rest van de tuin en aangrenzende schutting.

Short description: Oosterse achtertuin in omgeving 't Gooi. De vijver is op maat gemaakt voor koikarpers. Het unieke in deze tuin is het bruggetje over de vijver. Het terrasperceel geeft de koikarpers schaduw en geeft een romantisch effect. Het terrasperceel is afgemaakt met een overkapping.