overview

Short description: Op maat gemaakt overkapping. De overkapping is op eigen locatie gebouwd en geschilderd. Overkapping heeft een modern uiterlijk door de strakke afwerking. Bij de overkapping hoort een schuurtje.

Short description: In stijl van de "jaren 30" is er een overkapping gebouwd welke bevestigd is aan het huis. Onder de overkapping is een terras met buitenkeuken gemaakt. De overkapping is voorzien van terrasverwarming om 's avonds langer buiten te zitten. De tuin is opgeleverd met strakke bestrating. De beplanting past bij het jaren 30 thema. Achterin de tuin is een trampoline Continue Reading

Short description: In Naarden is deze unieke trap gebouwd met als afwerking gras. Bovenaan de trap is een groot terras gemaakt waarvan de hele tuin te zien is.

Short description: Klant wenste een achtertuin met weinig onderhoud.  De bestrating is gelegd met drie verschillende soorten klinkers. Dit geeft een speels effect. De tuin oogt groter doordat de bestrating in een rond verband is gelegd.