overview

Short description: In Naarden is deze unieke trap gebouwd met als afwerking gras. Bovenaan de trap is een groot terras gemaakt waarvan de hele tuin te zien is.

Short description: Complete renovatie van een voortuin en achtertuin in Kortenhoef. Verhoogde borders zijn gelegd in de lijnen van het huis. Aan de achterkant van de tuin is een pergola gebouwd. Er is een kooiconstructie aangelegd voor druiven. De 0prit is met grijsgrind afgewerkt.

Short description: Voor een uniek project zijn wij afgereisd naar Frankrijk. Voor deze tuin hebben wij een hoogteplan opgesteld. Hierdoor konden wij de tuin vlakker maken naar Nederlandse normen. Aan de voorkant van de villa is een oprit bestraat. De tuin rondom de villa is met gras en borders afgewerkt.  

Short description: Loungetuin centraal gelegen in Amsterdam. De tuin is ontworpen in samenspraak met de klant. Het centrale thema was Oosterse stijl. De eye catcher in de tuin in de het prachtige waterornament. In de tuin bevind zich een op maat gemaakt loungebank. 's avonds is de tuin verlicht met LED verlichting.