Contact

Contactinformatie

Schroom niet om ons te bellen. U kunt ons telefonisch bereiken op 035 6563825 / maandag tot en met zaterdag 08:00 tot 18:00 uur.

 

Al uw vragen, suggesties en meldingen kunt u een e-mailen naar info@pietervlug.nl. U kunt daarvoor desgewenst het contactformulier gebruiken.

 

KVK nummer:    32049675
BTW nummer:   NL173083870B01

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht) -Uw e-mail wordt alleen voor dit bericht gebruikt en niet bewaard.

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Type de onderstaande code over (verplicht)
captcha

Samenwerkingsverband

rian

PaulStevensSierstaalLogo

Laatste projecten

Voor een uniek project zijn wij afgereisd naar Frankrijk. Voor deze tuin hebben wij een hoogteplan opgesteld. Hierdoor konden wij de tuin vlakker maken naar Nederlandse normen. Aan de voorkant van de villa is een oprit bestraat. De tuin rondom de villa is met gras en borders afgewerkt.  

Modern en onderhoudsvrij zijn de sleutelwoorden in deze tuinrenovatie. De voortuin en achtertuin zijn in hetzelfde thema aangelegd. De grote grijze keramisch tegels in combinatie met een kunststof composiet vlonder maken de tuin helemaal van nu. De voortuin is voorzien van groene grassen. De voortuin is omsloten door een opmaat gemaakt sierhekwerk.

Voor een voortuin in Hilversum hebben wij de buxushagen in model gesnoeid. Na het snoeiwerk waren de strakke symmetrische lijnen weer zichtbaar.